Over ons

Wij zijn Liftoff Marketing. Liftoff Marketing is ontstaan om in een korte periode aanstomend talent op te leiden tot online marketeer. Dit doen wij omdat er veel vraag vanuit de arbeidsmarkt is naar marketingtalent. Terwijl er relatief weinig opleidingen zijn die specifiek ingaan op online marketing.

Bij Liftoff Marketing geloven wij dat we met onze opleidingen en expertise de juiste tools kunnen bieden om iedereen op te leiden tot échte online markeer. Hiermee willen wij bijdragen aan de ontwikkeling van digitaal talent in Nederland.

Liftoff Marketing biedt compleet verzorgde online marketing opleidingen aan. Bekijk de Recharge Bootcamp, Accelerate Bootcamp of de Parttime Bootcamp. Dankzij onze ervaring in het bij- en omscholen van (young) professionals hebben wij de tools om jou na 6 weken tot een échte online marketeer op te leiden. 

Volg meerdere lessen van ervaren praktijkprofessionals. Ontvang persoonlijke begeleiding en pas je kennis direct in de praktijk toe met een live case. Maak ook jouw eerste stappen tot online marketeer bij Liftoff Marketing.

Bij Liftoff Marketing bieden wij de kans om als young professional, ZZP’er of werknemer jezelf om te scholen. Doordat wij als erkend opleider aangesloten zijn bij het UWV is er ook de mogelijkheid om deze opleiding vergoed te krijgen. Bekijk goed of jij hier gebruik van kan maken!

 


“Lifting talent upward”

 

Online marketing is een kansberoep. Dit betekent dat er veel vraag is naar online marketeers en relatief weinig aanbod. Met Liftoff Marketing zijn er al honderden young professionals vóór jou het werkveld ingegaan en ook jou kunnen we binnen een mum van tijd klaarstomen voor de arbeidsmarkt. 

Met onze sollicitatietraining en een LinkedIn-profielcheck, weet jij hoe jij jezelf moet presenteren en representeren.

Liftoff Marketing is een initiatief van Leaped. Leaped organiseert traineeships voor geïnteresseerde online marketeers die net dat stapje extra willen zetten om zichzelf te onderscheiden van de rest in het digitale landschap. 

 

Logo Liftoff online marketing opleidingen

Meet the team

Mattijs Vermunt | Co-Founder & CEO
Stephan Stegeman-afbeelding
Stephan Stegeman | Opleidingsmanager
DSC_3643
Bas Heerkens | Marketing Manager
Fleur Dokter | Salesmanager
Zeynep Erdogan | Marketing & Sales
Zeynep Erdogan | Marketing & Sales
Junior online marketeer
Dennis van Ee | Marketing & Sales
Jael Loos | Junior Online Marketeer
Max van Looy | Junior Online Marketeer

Heb je een vraag voor ons? Laat hieronder dan je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op!