Waarom Liftoff Marketing?

Bij Liftoff Marketing geloven wij dat we met onze opleidingen en expertise de juiste tools kunnen bieden om iedereen op te leiden tot échte data-driven Online Marketeer. Hiermee willen wij bijdragen aan de ontwikkeling van digitaal talent in Nederland. Volg meerdere lessen van ervaren praktijkprofessionals, ontvang persoonlijke begeleiding en pas je kennis direct in de praktijk toe met een live case. 

We begrijpen goed dat je bij het maken van een keuze voor een opleiding graag meerdere opties met elkaar vergelijkt. In het overzicht hieronder hebben we een aantal mogelijkheden van bekende en minder bekende namen voor je naast elkaar gezet. 

Vergelijkingstabel liftoff marketing

✓    Blended learning

Liftoff Marketing maakt gebruik van Blended Learning. Je krijgt zowel klassikaal les van docenten/ experts uit de praktijk, als dat je op individuele basis online cursussen volgt via een online learning platform, CXL. Deze combinatie zorgt niet alleen voor een verhoogd leerrendement, maar stelt jou ook in staat te leren over onderwerpen die jij echt interessant vindt. 

✓    Echte data

Liftoff Marketing is de enige opleider waarbij je direct gaat werken met real life data. Dit is een unicum binnen de Nederlandse digital marketingopleiders. Je werkt met data van de webshop Shop Like You Give A Damn.

✓    Relevante kennis en vaardigheden

De inhoud van de opleiding is zorgvuldig afgestemd met werkgevers, waarbij gekeken is wat de belangrijkste vaardigheden zijn waar op dit moment behoefte aan is binnen organisaties. Daarnaast werken we bij Liftoff Marketing alleen met docenten die daadwerkelijk in het vakgebied werken. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd de nieuwste tools en stof leert die ook in het echte leven gebruikt worden. Hierdoor hebben wij ook een hechte verbintenis met de arbeidsmarkt.

✓    Verschillende betalingsregelingen

Wij denken graag met je mee over de betalingsregelingen om onze opleidingen zo toegankelijk mogelijk te houden voor iedereen. Meer informatie hierover? Neem dan contact met ons op.

Het resultaat

Liftoff Marketing heeft al 300+ mensen opgeleid waarvan 75% binnen 3 maanden een (nieuwe) baan heeft gevonden. Werkgevers zoeken namelijk naar medewerkers met werkervaring. Wij kunnen jou daarbij helpen door middel van ons netwerk voor eventuele stageplekken en/ of detacheringsmogelijkheden. 

Geslaagde deelnemers 90%
Vond nieuwe baan binnen 3 maanden 75%
Gemiddelde tevredenheid opleiding 85%

Hoog slagingspercentage

Data-driven lesmodules

Vakprofessionals als docent

Behaal erkende certificaten

"Ik ben zeer tevreden over de opleiding. De manier van les geven is erg praktijkgericht, waardoor ik nu zelfstandig aan de slag kan met alle beschikbare tools (Google Analytics, Google Ads, Facebook Business Manager, etc.). Daarnaast word je goed begeleid door ervaren docenten en leer je veel van het samenwerken met andere deelnemers."
logo Liftoff Marketing
Suzanne, 24 jaar
Deelneemster
Powered by Leaped-logo